FUTABA T10J radio/R3008SB T-FHSS 2.4GHz

FPT10JS

Ny produkt

FUTABA

 Den är perfekt för en mängd applikationer: Flygplan, helikopter, glidflygplan  , Lastbilar.

Mer detaljer

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 3195 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 3195 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en kupong av 63,90 kr.


3 195,00 kr Inklusive moms

Lägg till i önskelistan

Betala från 230,00 kr / månad

Mer information

FUTABA

10 kanaler, telemetri, ljudutgång, programmerbarhet - 10J har allt!

Futaba levererar konsekvent de allra bästa radioerna och 10J är inget undantag. Dess fullständiga lista över funktioner är nedan, men här är några av de bästa: 10 kanaler, telemetri kapabel, fullt programmerbar och användaruppdaterbar. Funktionerna kan tilldelas ett flertal pinnar, växlar, knoppar och spakar. Telemetri data kan ses på bakgrundsbelyst LCD-skärm och hörbart rapporteras via hörlurar. Tre knappar och en jogrulle gör det extremt enkelt att programmera. Dessutom är den lätt, lätt att hantera och utrustad med ett förvånande 30 modellminne. Uppdatering är enkel, så din sändare kommer aldrig att vara föråldrad.

 

Alla dessa funktioner och mer ingår i en radio som också är den första som har flera rotorhelikopterprogrammering. Den är perfekt för en mängd applikationer: Flygplan, helikopter, glidflygplan  , Lastbilar.

 

Även med alla dess funktioner är Futaba 10J fortfarande det billigaste telemetriaktiverade radiosystemet på planeten. Det prissätts rätt för en första gångs radio, men packad med så många funktioner proffs kommer också att älska det.

 

När du är redo för en radio som kan flyga eller  köra någonting, kommer packade med funktioner och innehåller en kraftfull telemetri-mottagare,

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

FUTABA T10J radio/R3008SB T-FHSS 2.4GHz

FUTABA T10J radio/R3008SB T-FHSS 2.4GHz

FUTABA

 Den är perfekt för en mängd applikationer: Flygplan, helikopter, glidflygplan  , Lastbilar.

30 andra produkter i samma kategori: