Secure payment

Our secure payment

With SSL Garanterar vi din säkerhet vid betalning på nätet . Det ser du genom att hänglåset alltid är med på varje sida i våran butik .

Using Visa/Mastercard/

Billmate Faktura,Billmate Delbetalning ,Swish och bankgiro. 

I Butiken kan du även betala med kort . 

SWISH Betalning sker efter checkout , du väljer banköverföring och gör betalning till Swish nummer :0702399341 och lämnar ditt order nummer som ref.

Direktbetalning kan du göra efter checkout , välj alternativet banköverföring och gör inbetalning till Bankgiro 849-4189 märk betalningen med order nummer.

Billmates Checkout - Användarvillkor

Billmates Checkout är det enkla och trygga alternativet att göra dina inköp på nätet.

Generella användarvillkor

Genom att nyttja Billmates Checkout godkänner du Billmate AB:s (556918-4129), Skeppsbron 7, 211 20, Malmö), villkor som de framgår nedan samt de köpvillkor som framgår i "Checkout fönstret" från säljaren. I och med att du anger eller efterfrågar information börjar du använda Billmates Checkout. Därigenom har du även godkänt vår behandling av dina personuppgifter, inklusive möjligheten för oss att överföra uppgifterna till tredje part eller för behandling utanför EU/EES-området.

Identifiering och kreditprövning

I samband med att du väljer att betala din beställning ombeds du uppge bland annat ditt personnummer. Genom att ange informationen i Billmates Checkout görs en kreditprövning. Detta i syfte att säkerställa din identitet och för att vi ska kunna presentera tillgängliga betalsätt. För att få handla mot faktura och delbetalning behöver du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs i samband med användandet av Billmates Checkout. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. Du blir i sådana fall meddelad detta antingen via e-post eller brevledes. Kreditupplysningen sköts via Creditsafe och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

Billmate AB förbehåller sig rätten att utföra stickprovskontroller för att säkerställa fakturans korrekthet samt äkthet. Detta kan till exempel ske genom telefonsamtal, legitimationskontroller samt verifiering via elektronisk identifiering, exempelvis Mobilt BankID.

Personuppgifter

Vid genomförande av köp med Billmates Checkout som betalningsalternativ ger du ditt samtycke till att Billmate kan komma att använda uppgifterna för att analysera köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring, utföra tjänsterna, uppfylla eventuellt kreditavtal med dig, genomföra kreditvärdering, identifikation, riskvärdering, vidareutveckling av Billmates tjänster för att tillvarata kundförhållandet, kundanalyser, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev, till internstatistik och analysföremål samt för kommersiella och marknadsföringsändamål för egen del och för Billmates särskilt utvalda partners. Uppgifterna kan även användas för utskick per post, sms och e-post till dig om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta Billmate för att avbryta marknadsföring mot dig som kund. Uppgifterna behandlas vidare för att förhindra bedrägerier och liknande brottslighet samt att uppfylla rättsliga skyldigheter, t.ex. enligt lagen (2009:62) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism (penningtvättslagen). De personuppgifter som lagras är ditt personnummer, namn, kön, webbläsare, IP-adress, e-postadress, telefonnummer, leveransadress, fakturaadress och köp- och orderhistorik. Billmate ansvarar gentemot dig som konsument enligt gällande lag.

Betalning och avgifter

Billmates Checkout kommer att presentera de betalningsalternativ som kan erbjudas dig baserat på dels den information vi mottagit samt de betalningsalternativ butiken markerat aktiva. Exempel på betalningsalternativ är faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via bank. Billmate AB debiterar ingen avgift gentemot konsument för faktura, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Butiken kan komma att ta ut en faktureringsavgift. För delbetalning tillkommer f.n. en uppläggningsavgift, aviseringsavgift samt en årsbaserad ränta på 15%. Vid utebliven betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift (f.n. 60 SEK) samt dröjsmålsränta om 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Användning

Billmate är innehavare av samtliga rättigheter till Billmates Checkout. Som användare av Billmates Checkout får du bara använda tjänsten på avsett sätt för att genomföra köp, tills vidare och i enlighet med gällande Villkor. Om du väljer att lagra dina uppgifter för specifik enhet kommer din information att automatisk ifyllas efter det att du angett personnummer, e-postadress och postnummer.